Tuesday, 27 March 2012

:*

Kay :*
malas ckap byk-2 . okay tak blog aku ni ? kay saja jaa ubah template & lagu ,
sebab lama dah tak update blog ni -,-
ho ho ho :D kay skrg facebook membosankan kan sejak ada timeline kan ==' am i rite ? huhh -,- kalau boleh la aku nak complain dekat Mark tuhh -,- skrg aku beralih ke laman sosial lain iaitu TWITTER :) kay twitter boleh update status & 'tweet' sana sini situ :* tapi aku pun tak la reti sgt nak guna twitter ni =='
Akhir kata , twitter & facebook mmg mujarab untuk membuatkan org ketagih sampai lupa nak buat kerja lain dohh ! -,-
SEKIAN MACEH :D 

Monday, 26 March 2012

Bahagia :'>

Kay :'> Dah taktahu nak cakap apa dah :'>
Nak kasi tahu :* Kita happy sgt-sgt sebab dah masuk 5 bulan kita couple dgn si dia :'>
Saya sayang dia CAPITAL A :'> Harap awak baca :')

Kita janji takkan sakitkan hati awak ya :)
Awak pun janji jangan pernah hancurkan hubungan ini :) Kita sgt bahagia bila couple dengan awak :*
Kita nak jadi yg terbaik untuk awak :) Kita nak jaga awak :')
Kita tak suka gaduh  dengan awak sebab perkara kecil :'> Kita tahu yg kita tak perfect macam org lain :"(
Tapi kita janji akan jadi yg terbaik sejak kita digelar Boyfriend awak :)
Btw , kita terharu bila awak ada dalam hidup kita :) I Love You ;'>
Kay bye :*
Best Blogger TipsGet snow effect