Tuesday, 27 March 2012

:*

Kay :*
malas ckap byk-2 . okay tak blog aku ni ? kay saja jaa ubah template & lagu ,
sebab lama dah tak update blog ni -,-
ho ho ho :D kay skrg facebook membosankan kan sejak ada timeline kan ==' am i rite ? huhh -,- kalau boleh la aku nak complain dekat Mark tuhh -,- skrg aku beralih ke laman sosial lain iaitu TWITTER :) kay twitter boleh update status & 'tweet' sana sini situ :* tapi aku pun tak la reti sgt nak guna twitter ni =='
Akhir kata , twitter & facebook mmg mujarab untuk membuatkan org ketagih sampai lupa nak buat kerja lain dohh ! -,-
SEKIAN MACEH :D 

Monday, 26 March 2012

Bahagia :'>

Kay :'> Dah taktahu nak cakap apa dah :'>
Nak kasi tahu :* Kita happy sgt-sgt sebab dah masuk 5 bulan kita couple dgn si dia :'>
Saya sayang dia CAPITAL A :'> Harap awak baca :')

Kita janji takkan sakitkan hati awak ya :)
Awak pun janji jangan pernah hancurkan hubungan ini :) Kita sgt bahagia bila couple dengan awak :*
Kita nak jadi yg terbaik untuk awak :) Kita nak jaga awak :')
Kita tak suka gaduh  dengan awak sebab perkara kecil :'> Kita tahu yg kita tak perfect macam org lain :"(
Tapi kita janji akan jadi yg terbaik sejak kita digelar Boyfriend awak :)
Btw , kita terharu bila awak ada dalam hidup kita :) I Love You ;'>
Kay bye :*

Wednesday, 1 February 2012

Hanya Satu Ku Pinta ♥

 ♥ Sayangs ? harap sayangs baca nie :D Lepas tu simpan dalam hati tau ♥ . Ikhlas bie suka sayangs . bie SAYANG sayangs . bie nak sayangs   
♥ okay , jujur bukan mudah nak lepas cinta kita dekad org baru. tapi benda tu tak mustahil ! sekarang jugak bie dah mula nak SAYANG sayangs . Jujur dari lubuk hati :') bie SAYANG sayangs . kalau bie ada 5 HATI . bie bagi semua kad sayangs . tapi bie cuma ada 1 hati jaa . tu pun bagi semua kad sayangs . bie harap sayangs dapat tolong jaga hati bie . TOLONG . tolong jaga benda tu elok elok jangan sampai rasa tu lenyap  dari hati . :'( minta jangan musnah kan semua tuu :'( sayangs suka ka tgk bie sedih ? sayang snggup tgk bie trseksa mcm nih ? selalu bie contact sayangs reply dua tga kali lepas tu hanyut . ni bukan pertama kali sayangs ? bagi bie sayangs sempurna ♥ tau sayangs cantik , cute semua tu . untung bie kan dapat sayangs ? :'D sayangs jugak selalu mintak SETIA . bie tunaikan semua tu ♥ dengarlah sayangs . ku takkan bersuara kalau dirimu kekurangan . hanya SETIA ku pinta darimu ! alangkah indahnya jika hatimu seperti ku ♥ jangan buad diri bie rasa tak dihargai . jangan jadikan jarak sebagai penghalang  cinta kita ♥ last , bie SAYANG gila kadd sayangs .. ♥  YOU'RE MINE ONLY !!!!! 
Best Blogger TipsGet snow effect