Tuesday, 27 March 2012

:*

Kay :*
malas ckap byk-2 . okay tak blog aku ni ? kay saja jaa ubah template & lagu ,
sebab lama dah tak update blog ni -,-
ho ho ho :D kay skrg facebook membosankan kan sejak ada timeline kan ==' am i rite ? huhh -,- kalau boleh la aku nak complain dekat Mark tuhh -,- skrg aku beralih ke laman sosial lain iaitu TWITTER :) kay twitter boleh update status & 'tweet' sana sini situ :* tapi aku pun tak la reti sgt nak guna twitter ni =='
Akhir kata , twitter & facebook mmg mujarab untuk membuatkan org ketagih sampai lupa nak buat kerja lain dohh ! -,-
SEKIAN MACEH :D 

No comments:

Post a Comment

Best Blogger TipsGet snow effect