Monday, 26 March 2012

Bahagia :'>

Kay :'> Dah taktahu nak cakap apa dah :'>
Nak kasi tahu :* Kita happy sgt-sgt sebab dah masuk 5 bulan kita couple dgn si dia :'>
Saya sayang dia CAPITAL A :'> Harap awak baca :')

Kita janji takkan sakitkan hati awak ya :)
Awak pun janji jangan pernah hancurkan hubungan ini :) Kita sgt bahagia bila couple dengan awak :*
Kita nak jadi yg terbaik untuk awak :) Kita nak jaga awak :')
Kita tak suka gaduh  dengan awak sebab perkara kecil :'> Kita tahu yg kita tak perfect macam org lain :"(
Tapi kita janji akan jadi yg terbaik sejak kita digelar Boyfriend awak :)
Btw , kita terharu bila awak ada dalam hidup kita :) I Love You ;'>
Kay bye :*

No comments:

Post a Comment

Best Blogger TipsGet snow effect